Remove water and particle effectively.     
40µm and 5µm filter element are easily interchangeable and replaceable.
Accurate and easy pressure setting.
Lubricator oil can be replenished without stopping air supply.
Oil spray in mist ensures good lubrication for machines.
Anti-acid & alkali bowl and aluminum bowl provide excellent protection in organic chemistry working environments.
Lubricator oil (Recommended):ISO-VG32

U séri kombinasi FR.L

Cabut cai sareng partikel sacara épéktip. Elemen filter 40µm sareng 5µm gampang ditukeurkeun sareng diganti. Setélan tekanan anu akurat sareng gampang. Oli pelincir tiasa diisi deui tanpa lirén pasokan hawa. Semprot minyak dina halimun mastikeun pelumasan anu saé pikeun mesin. Mangkuk anti-asam & alkali sareng mangkok aluminium nyayogikeun panyalindungan anu hadé dina lingkungan kerja kimia organik. Oli pelincir (Disarankeun): ISO-VG32
The max working pressure: 16bar, max outlet pressure: 12 bar
It can fill oil into lubricator as automatic system keep working.
The performance of pressure adjustment is reliable with high precision.
The efficiency of eliminating moisture and solid grain is high.

Kombinasi F séri FR.L

Tekanan kerja maks: 16bar, tekanan outlet maks: 12 bar Éta tiasa ngeusian minyak kana pelumas sabab sistem otomatis tetep jalan. Kinerja pangaluyuan tekanan dipercaya ku presisi tinggi. Efisiensi ngaleungitkeun Uap sareng sisikian padet tinggi.

PRODUK

# TEXTLINK #

TENTANG KAMI

BLCH Élmu Pneumatik sareng Téknologi Co. Ltd didirikeun dina bulan Agustus 2004, tempatna di zona industri pangembangan ékonomi YUEQING. Perusahaan ngaliput luas 24000 ㎡, ngagaduhan 5 markas produksi kalayan langkung ti 300 padamel. Éta perusahaan non-régional anu khusus dina P&P, produksi, penjualan sareng perawatan komponén komponén pneumatik ..

Ngalanggan